måndag 31 maj 2010

1 år och alldeles underbar ♥

Världens finaste tjej! 1 år idag. Mammas älskling ♥







Fotograf är världens bästa Matte såklart ♥

lördag 29 maj 2010

Vart tar tiden vägen...

Det enda negativa med att jobba är att arbetet inkräktar lite väl mycket på fritiden... Hur ska man hinna allt man vill göra??? Det är väl i och för sig så för alla småbarnsföräldrar att man tycker att tiden inte räcker till men alla andra tycks ju hinna städa, tvätta och allt sånt som jag inte känner att jag hinner. Kanske handlar om prioritering ;)

Om två dagar blir min lilla skrutta ett år!!! Helt sjukt! Hon är ju fortfarande bebis!!
Vi har förresten fått besked att vi till hösten får in båda barnen på det dagis Melwin stått i kö för överflytt till ända sen han började på dagis. Och ända känner jag mig så kluven. Vi kommer sakna alla kompisarna och Melwins fina fröknar (pedagoger) där han går nu... Jobbigt men jag tror det kommer att bli jättebra. På nya dagiset är de ute nästan jämt och de går till skogen flera dagar i veckan och lagar mat där. Melwin är dessutom så både social och självständig så jag tror inte det blir några problem för honom att komma i en ny miljö med nya kompisar.

Tänkte visa ett par kort jag gjort på sistone. Det första är till en arbetskompis (min vikarie under mammaledigheten) som gifte sig förra lördagen. Och det ändra är till våra nära vänner Maria och Tobbe som båda fyllt år och bjöd oss på en trevlig fest för två veckor sen.





En bild att bli glad av.
Jag har den här bilden på min vägg på jobbet och jag kan inte låta bli att bli glad av att titta på den. är de inte härliga =)



Nu är det mitt i Eurovision Song Contest. Hur kul är det när inte Sverige är med... Vi missade visst allt den här sommaren, nu Eurovision och sen fotbolls VM.... SUCK...

fredag 14 maj 2010

Ett charmtroll och en sjukling

Världens mammigaste, världens skrikigaste men ibland också världens gladaste unge. Ibland visar de upp sina goda sidor och då är de rätt söta!! Är det inte sött med nåt så assymetriskt som tre tänder där nere. Två veckor kvar till ettårsdagen och det blir nog inga flätor i håret.. Bättre lycka nästa år..




Min lilla prins är sjuk! Han fick feber igår morse som steg upp emot 40 grader till kvällen igår. Idag har han varit bättre men inte feberfri. Han har inte ätit mat på två dagar men smörgås går bra =) Han har myst med täcket och snutten i soffan och när vi lagade mat förut så somnade han till favoritprogrammet Händige Manny.




En annan sak.... jag har fått en iphone =) Matte, mina föräldrar och hans föräldrar (och farföräldrar) gick ihop och köpte en till mig. Och nu ska jag beställa ett rosa skal till den=)

torsdag 6 maj 2010

30

Den magiska åldern har jag nu uppnått. 800506 - 30 år sen. Och det närmaste en 30årskris jag kommit är väl att jag i förra veckan råkade färga håret gult. Och inte går det bort heller... Jag som trodde det gula skulle lägga sig efter ett par dar, men icke!! Denna händelse kan förklara min present från Matte, hihi...

Strax innan min klocka skulle ringa i morse vände sig Matte runt på sidan och tog fram ett kuvert och viskade Grattis!! Hehe, han som är hemma och har "sovmorgon" ville inte att barnen skulle vakna... I kuvertet låg ett kort som han hade "scrappat"!!!! Nåja, han hade klippt och klistrat lite. En gullig text till mig och pengar som bidrag till ett frisörbesök =) =) =) Han måste tycka att jag ser förjäklig ut =)
Han hade även fixat lite lyxig frukost till mig. Tyvärr fick jag inte i mig så mycket kl halv sju så det blev en del kvar tills i morgon.

På jobbet blev jag uppvaktad med smörgåstårta och fick en smartbox innehållande en hotellnatt för två. Delvis från företaget men även så hade mina arbetskamrater skramlat till mig. Och trots att jag självklart är med och samlar när nån annan fyller år blir jag nästan rörd till tårar. Till MIG!!!

Ett superfint kort från Suz kom på posten. Tack snälla snälla du!

På kvällen kom mina föräldrar förbi en stund (fast Matte hade lurat mig att de inte skulle komma) och överraskade. Barnen fick varsin boll som de älskade och jag fick en plattång från OBH Nordica, Scratch Nail Food (den stoooora med 100ml, ett måste till naglarna) och underbara stämplar från Stempelglede.


Det har varit en perfekt dag och festligheterna fortsätter med lite kompisar på lördag och mina föräldrar igen och Mattes föräldrar och farföräldrar på söndag. Och helgen efter det kommer mina kusiner hit och firar både mig och Tilda som fyller om ett par veckor.


I helgen som gick var vi på kalas hos Hektor som fyllde 4. Han fick ett Robin Hoodinspirerat kort.



Som vanligt så kommer även lite bilder på godingarna (som inte är några godingar då de skrier tills det går hål i huvet på en...)

Gemensam bokläsning


Melwins nya cykel


Tilda får också åka med


Superkul att skjutsa varandra i gåvagnen. Extra kul att vara nakenfis (blöjfis)


Nu är snart min 30årsdag slut och jag ska vara leeeeedig i morgon =) Barnen och jag ska gå till Öppna förskolan och jympasalen. Det har jag saknat såå mycket sen jag började jobba.

Först sova!!