måndag 3 augusti 2009

M&T 4 år ♥

I lördags firade Matte och jag vår fyraårsdag sen vi träffades. Eller rättare sagt, sen vår första dejt. För att göra nåt lite mysigt och speciellt bestämde vi att ha en mysig familjepicknick på vallarna. Vi packade filt, bröd, juice (vi är ju ofta ganska alkoholfria av oss, speciellt eftersom jag ständigt varit gravid/ammat/varit gravid/ammat de senaste åren) och barn i vagnarna. Sen gick vi via Rökeriet för att köpa rökta räkor och dukade upp på vallarna. Och vilket väder vi fick sen, helt underbart. Melwin fick med sig pannkakor =)









När vi går båda två tar vi oftast två vagnar, istället för att ha båda barnen i Phil&Tedvagnen, så får båda bättre plats. Men vi packar också så mycket grejer under vagnarna så nu när vi vant oss vid det får vi inte plats med allt vi behöver med under en vagn =)

I veckan tog vi fram babygymmet till Tilda. Hon gillar att ligga och titta på saker och precis som jag trodde så var hon redo för babygymmet och gillade det. Dock var inte Melwin riktigt redo att lämna sitt gamla gym vidare till Tilda utan han är ofta där och rycker i det.



Den närmaste tiden nu har vi fullt upp. I morgon ska jag till frisören och sen på kvällen ska ut och äta med mina föräldrar i hamnen. Sen ska vi en dag till Mattes pappa och Nina ute på deras husvagnscamping och en dag till Skansen. Sen är det bröllop på lördag =) Våra vänner Maria och Tobbe ska gifta sig. Ska bli superkul!
Och sen... nästa onsdag åker vi till Gran Canaria!!!!!!! Två veckor!!!!!!