söndag 22 mars 2009

Min helg..

... började med att vara hemma från jobbet i fredags med magsjuka.. Andra gången på tre veckor, det är inte sant!! Denna gången har dock familjen klarat sig så det kom inte från dagis nu. Nåja, det gick över snabbt och nu mår jag bra.


Hela helgen har ägnats åt golvläggning. Matte och jag har lagt golv i köket och hallen, så nu är den fula gamla korkmattan ett minne blott. Men shit vilket handikapp det är med ett litet barn, en stor hund och en stor gravidmage.... Det har varit tålamodsprövande till tusen. Melwin som oftast är rätt så självständig av sig har varit så osjälvständig som aldrig förr. Han har klängt på mig och gnällt så fort han inte fått varit i famnen. Antar att han märker att vi inte har tid för honom och då blir han extra jobbig.





Melwin hjälper till med golvläggningen




Fruktsalladsmellanmål. Obs! Skeden känns överflödig =)





Lite bus har vi hunnit med också, på Melwins mysiga madrass.





Det känns nästan som att i morgon får man gå till jobbet och vila upp sig lite =)


Jag har hittat ett par skor som Melwin ska få nu till våren. De är undanlagda och ska hämtas ut i morgon. Hoppas han lär sig gå snart så han kan springa runt i dem =)





Nu är det sovdags, det är ju trots allt jobbardag i morgon.
God natt!

onsdag 4 mars 2009

Dagis är inte bara bra...

Förra onsdagen började Melwin inskolning på dagis. Det gick jättebra, pappa och han var där en timme om dagen och lekte. Melwin verkade trivas. Sen kom det som ett brev på posten, natten till lördag (är det inte alltid på natten det händer) får han magsjuka... och sen var det Matte och sen var det jag... Det är alltså nu snart fem dygn sen Melwin blev dålig och han är fortfarande inte helt bra. Han vill inte äta, idag äter han kex men inget annat. I förrgår blev han på gänsen till uttorkad, vi fick skedmata honom med vätskeersättning var tredje minut i fem timmar... Och jag saknar min glada kille....

Ni som har små barn och erfarenhet av det här vinterkräkhelvetet... SKA DET VARA SÅ HÄR???? jag är stamkund på sjukvårdsupplysningen och har även pratat med våran snälla BVC-sköterska och alla säger att det inte är någon fara så länge han får i sig vätska, men varför vill han aldrig äta??????
Och skit blir det bara av inskolningen också... Livet är surt ibland...


Melwin har fått en ny ryggsäck av mormor och morfar som han ska ha med till dagis.


Titta bara vad glad han är när han är frisk och får gå med sin gåvagn.


Här sitter sjuklingen och myser med våran farliga vampyrhund =)

Jag har gjort några kort på sisotne också. Alla har jag inte fått in i datorn än men de kommer vartefter.



Sara hade önskat sig sånna bokstäver till tvättmedelsburkarna som jag har visat i ett tidigare inlägg. De levererades i en liten tetra.
Nu var det nog allt för idag. I morgon ska jag tillbaka till jobbet har jag tänkt. Aldrig har man väl längtat så efter jobbet...