måndag 10 november 2008

När ska man bli frisk??

Jag är aldrig sjuk.
Visst händer det men det är inte ofta. Och det brukar inte vara långvarigt. Men nu tycks jag ha fått sota för allt ont jag nånsinn gjort. Det blir inte bättre!! Jag hade bestämt att jag skulle jobba idag, men jag känner mig inte ett dugg bättre än i slutet på förra veckan. Och det är sådär precis på gränsen att man inte orkar en dag på jobbet. Jag blir galen... jag vill inte vara sjuk och jag vill inte vara hemma....

Här kommer i alla fall de utlovade farsdagskorten.




Jag har gjort min första Sassa-blomma. Den är så fin. Sassa är så fantastiskt duktig och har lagt ut en perfekt detlajerad guide till hur man gör blomman här på sin blogg. Tusen tack för den!!

Det här små minialbumen var till morfar och farfar. Vi har under året "smygtagit" bilder på morfar/Melwin och farfar/Melwin för att jag skulle ha till albumen. Det var lite pyssel att få ihop det med de blev uppskattade.

Till sist Melwins kort till Matte på hans första fars dag. På insidan är det Melwins hand som jag "stämplat" med akrylfärg och så fick Melwin hålla i pennan och med lite hjälp skriva sitt namn.





Det var allt för idag. Nu ska jag titta till den lilla som bara sover och sover, han är inte heller på topp stackarn.

lördag 8 november 2008

Nya awards - jag blir så glad =)

Jag har fått två nya awards. Den första har jag fått av både Suz, Inger, Nina och Malin!!!! Hur kul är inte det... Tack tjejer, ni är bäst!!!


Den andra kommer från Malin den också. =)





Jag vill ge båda två tillbaka till de rara tjejerna för att ni är en lika stor inspiration för mig!!


I övrigt har jag legat totaldäckad. Hade min första arbetsdag i måndags, nu är det Matte som är hemma med Melwin, men redan måndagen var jobbig med frossa och huvudvärk. Efter det har jag knappt rört mig från soffan. Så jäkla trist och jobbigt att vara så sjuk.

Men nu bär benen igen i alla fall så idag har mamma och jag snorat ikapp på Syfestivalen på Kistamässan. Det var en riktig kärringträff (ursäkta uttrycket). Scrapbookingen hade 7 montrar eller något och där befann sig typ hälften av mässans besökare (de under 50) sååååå trångt. Men några fynd gjorde jag i alla fall. Nu är jag trött efter dagens äventyr...


Det har inte varit riktigt lika stiltje på kortfronten som det verkar men det är ju en stor dag i morgon för landets alla pappor så det finns en del jag har hållit på ett tag men för dig som orkar komma tillbaka så kommer det en rejäl uppdatering inom kort.


Lämna gärna en kommentar innan du försvinner, det är så kul. Fick veta idag om en tjej som brukar tassa runt här men inte har lämnat nåt avtryck, fast hon lovade att bättra sig ;)


Kram på er