lördag 25 oktober 2008

Lilla Elsa

Idag har vi varit och hälsat på lilla Elsa. En barndomsvän till mig fick efter nästan 42 veckor till sist en liten Elsa. Hon är så liten och åter igen ser Melwin ut som en jätte =)
Melwin själv brydde sig inte nämnvärt om det lilla barnet, han hade fullt upp att hålla sig borta från Martin, Elsas pappa. Han är väldigt reserverad mot killar i allmänhet just nu, det räcker att någon tittar på honom för att han ska bli rädd. De säger ju att det är en väldigt jobbig period för barnen mellan 8 och 10 månader och Melwin är ju 9 nu så det kan väl stämma bra. Bara att hoppas att det går över snart.

Vi har även hunnit med att ha städdag hemma i området där vi bor. Det var första gången vi var med eftersom vi flyttade hit i somras. Var faktiskt ganska snabbt överstökat och sen fick vi korv med bröd.

Här kommer kortet till Elsas föräldrar. Eftersom de nyligen flyttat till ny lägenhet också så vart det dubbla hälsningar på kortet, Elsa på framsidan och lägenhetsgratulationen på insidan.





Tack för titten. Lämna jättegärna en kommentar innan du rusar vidare.

onsdag 22 oktober 2008

Kalaskillen och Melwins uggla

Idag har jag varit på babysim för sista gången.... Tredje omgången började idag med från och med nästa gång (om två veckor, uppehåll nästa vecka pga lov) blir det pappa som kommer att gå med Melwin. Jag ska ju börja jobba...gaaaahhh!! Det känns ok men samtidigt lite skrämmande. Hur ska Melwin klara sig utan mig, och hur ska jag klara mig utan honom.....

Varför är det så svårt att släppa kontrollen?

Efter önskemål kommer här en bild på Melwin när han var på barnkalas.



Måste även visa upp resultatet av mitt kladdande på hans vägg. Hela rummet är inte klart än, det ska till lite söta gardiner och så. Så här kommer endast ugglan än så länge. Den ser bättre ut på långt håll än om man studerar den nära men man är ju inget proffs och Melwin är inte så kräsen =) Fast det var betydligt svårare än jag trodde.


Mönstret till ugglan är ett overlay som heter Out on a limb och ser ut så här.

lördag 18 oktober 2008

Lillen på kalas

I morgon är Melwin bjuden på 1-årskalas hos Theodor. Hur gulligt är inte det. Han ska klä upp sig i skjorta och gå på barnkalas =)
Ikväll har vi haft hela vår kompisskara på middag. Spagetti och köttfärssås blev det. Det är ett säkert kort, det börjar ju bli så mycket barn nu och köttfärssås är alltid gott!! Lille minstingen Alfons har hunnit bli en månad gammal och har nyligen kommit hem från sin första utlandssemester...

I morgon innan kalaset ska jag göra i ordning i Melwins rum. Melwin och jag var på ikea med mormor igår och handlade möbler till honom som ska monteras och sen har jag precis målat om hans rum och nu ska det bli en uggla på en vägg också. Bilder kommer senare.

Här kommer kortet Melwin ska ge till Theodor i morgon.

torsdag 9 oktober 2008

Snart helg igen...

Veckorna bara springer förbi, och det närmar sig med stormsteg att jag ska börja jobba... När den här veckan är över har jag bara tre veckor kvar att var hemma! Det är HELT sjukt.. Melwin föddes ju nyss, och nu ska han vara hemma med pappa i fyra månader och sen börja på dagis!!
Well well, det blir säkert bra bara man kommer igång med jobbet.

Jag har ett nytt kort att visa. Diskussioner har gått runt insidor, hur man gör sina insidor på korten. Jag hittade av en händelse in på en blogg för ett tag sen hos en tjej som heter Anette. Hon visar upp sina insidor som är jättesnygga. Så lite influerad har jag blivit av henne.

Här kommer i alla fall mitt senaste kort och insidan.




lördag 4 oktober 2008

2 nya badrum

Nu är båda våra badum färdigrenoverade. Sååå skönt att kunna duscha och gå på toa var man vill. Och att slippa ha hantverkare komma och gå hela tiden. Dessutom är det ju lite lyxigt med två nya fina badrum.
Så här ser de ut:


Det övre badrummet med badkar, våtrumsmatta och våtrumstapet.


Det nedre badrummet med kakel och klinker och den lyxiga duschen med stor takdusch eller vad det heter =)

Kan inte låta bli att visa den här bilden. Melwin och polarna Vincent och Theodor på babysången när de fått (maraccas)ägg att spela med. I deras ålder är det mer intressant att suga på dem än att spela med dem =)




I går kväll var vi bortbjudna och för att inte komma tomhänta hade vi med en flaska vin. Jag gjorde en vintag till den (som jag har lärt mig av Inger att det heter).



Ikväll harvi haft Melwins farfar och hans Nina på besök. Jättetrevligt och kul men nu är jag trött...