måndag 21 juli 2008

Sommaren kommer =)

De har sagt att sommaren kommer i morgon. Hoppas hoppas hoppas det stämmer. Nu vill jag bada. Nästa vecka när vi är på Gotland hoppas jag det är jättevarmt och skönt.

I väntan på sommaren har jag gjort ett beställningskort. Svart, vitt och cerise var önskemålet och så här blev det.



Hoppas hon blir glad. I morgon har vi pysselkväll i tjejgänget. Jag kunde inte vara med förra veckan så nu har jag abstinens. Har egentligen inget speciellt jag behöver göra så jag tror jag ska göra ett tredje album till mina quickutz alfabet tror jag. De två jag har är fulla och jag vill ha fler alfabet =) Så här der de ut







Jag har använt vanliga pärmar i papper. De som finns i olika färger för ca 20:- på clas ohlsson. Sen har jag klippt dem i passande storlek, klätt dem med papper och satt dit resårband i öljetter som håller pärmen stängd. Jag har även märkt på vilka alfabet som finns i repektive pärm. Mycket smidigt då man ibland glömmer vilka man har =)

söndag 20 juli 2008

Hahahaha....


Melwin har själv satt in nappen =)


Äntligen...

...har jag internet tillbaka. Tog en bloggrunda nyss och det har hänt mycket medans jag varit "off line". Men nu är allt som det ska och jag kan lägga ut mina nya kort.





Två kort har det hunnit bli och ett som är under produktion. Nu är det bara en vecka kvar tills vi åker till Gotland, 8 vuxna, 4 barn och två hundar. Det blir kanontrevligt - hoppas på fint väder =)
Nu är det dags att gå ut och fixa lite i trädgården.
Hej så länge!

torsdag 17 juli 2008

Segband

I väntan på att vi ska få fiber inkopplat i området där vi bor har vi en tillfällig bredbandslösning som det har blivit ett avbrott på.... Så efter att ha varit helt utan internet i tre dagar har min käre sambo nu ordnat så att jag i alla fall kan surfa via modem!!!!! Inte går det fort, bilder och bloggar är ju bara att glömma. Så det är lite klent med uppdateringar här hos mig. Men det kommer så fort jag får en vettig uppkoppling =)

Nu har vi precis kommit hem från grillkväll på hotellkompaniet i hamnen. Lite trött och mycket mätt ska jag nu hoppa i säng.
God natt!

fredag 11 juli 2008

Fler chanser att vinna...

Här är några fler chanser att vinna fina saker.

denna blogg kan du vinna stämplar från High hopes nya release.

Här kan du vinna massor av uppstämplade hÄnglar motiv.

Här finns det en massa blandade stämpelmotiv, bla magnolia, sarah kay.

torsdag 10 juli 2008

Sommar och sol

Nu är det sommar och sol igen och varmt som sjutton. Men inte skulle det väl hålla i sig så länge den här gången heller.... Har varit i hamnen och käkatlunch på uteservering idag, jätteskönt.
Melwin tycks ha "åskmolnsvecka" igen. En kompis har en bok med det lilla barnets utveckling vecka för vecka. Där är viss veckor markerade med sol och vissa med åskmoln, det har stämt klockrent på både Melwin och hennes Vincent och åskmolnsveckorna är mindre roliga. Tror jag ska fråga henne om det kan vara så att Melwins vecka är markerad med åskmoln....


Har gjort ett nytt kort till svärfar i alla fall. Han fyller år nästa vecka. Hoppas han blir glad.

måndag 7 juli 2008

Vinn fina stämplar

Kolla in denna blogg för chansen att vinna fina stämplar! Utlottningen är öppen fram till den 12 juli.

fredag 4 juli 2008

Galen mamma...

Melwin har fått en ny vagn... 5,5 månader gammal, har inte vuxit ur den andra . Inget som helst fel på den heller. Men..... den nya är så snygg.. och har bara tre hjul =) Så smidig att köra.
Jag är supernöjd men har lite ångest i plånboken =) Men va fasen... klart killen ska ha en ny vagn =)
Så här ser den ut. Melwins (min) favvofärg såklart.







Här är han den lille prinsen


Tänkte visa mit senaste kort också. Det gjorde jag till en kompis för att visa att jag tycker om henne och för att hon gillar rosa =) (och litegrann för att få testa min nya fjärilsdie)

Det var allt för den här gången. Ut och njut av sol och högsommarvärme.
Kram

En stor dag

För mig som är en rätt nybliven kortmakare och bloggare är det en STOR dag när jag ser att jag fått denna utmärkelse av Malin.



Innebörden av denna utmärkelse kommer här: (på engelska)

Who gets the "Brillante Webblog Award"? Websites and blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

Here are the Award Rules:
1. The winner can take the logo.
2. Place a link to the person that send you the award.
3. Give the Award to at least 7 other Blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.
4. Put a link to these sites on your Blog.
5. Write a comment on their Blogs that they've won an Award.

Jag vill självklart skicka vidare denna utmärkelse till sju stycken som inspirerar mig mycket.

Suz
Nina
Petra/paradise
Åsa/asamia
Cathrin
Aud
Mia

Det är så inspirerande och kul att surfa runt på alla bloggar. Tack för den inspiration ni ger!

onsdag 2 juli 2008

En liten tand

Tänk att min lilla stjärna fått sin första tand, 5 och en halv månad gammal. Jag upptäckte den igår. Det går så fort med bebisar att man knappt hinner med.
I helgen hade vi en jättelyckad namngivning för honom. Nästa stora genombrott tror jag kommer att bli när han lär sig att själv få in nappen i munnen =)


Här är den lilla tanden. Man får nästan klicka på bilden för att se den...