söndag 18 maj 2008

Äntligen....

... har hon fyllt år. Nu kan jag lägga ut det svarta kortet som varit så omtalat. En av mina bästa vänner har en stor passion för svart så hennes födelsedagskort var givet. Det var riktigt kul att göra och jag är nöjd med resultatet.





Vi har även hunnit med en födelsedag till sen sist och det kortet kommer här.





Nu är det mindre än en vecka kvar tills vi flyttar. Det ska bli så skönt och jag kommer få en helt egen pysselhörna så jag slipper packa upp och ner hela tiden =) =) =)

Igår var jag och Suzanne (kursledaren) i Norrköping. Det var scrapträff i stan och handarbeta.se var där och sålde lite grejer. Utbudet var sådär men lite fick vi med oss. Vi var även på Pysselpassion som hade en massa erbjudanden. Det blev lite fler distressfärger, en del papper, några sorters blommor och en stämpel. Nu jobbar jag hårt på att få till en beställning från Magnolia.

Kram och god natt

lördag 3 maj 2008

Beställningsjobb...

Jag har fått mina första beställningar, av mamma förvisso, men ändå =) Jag får så mycket inspiration av alla bloggar jag är inne och kollar på och den här gången har jag snott lite inspiration.
Den söta grodan har jag hittat bland Cathrins fina kort. Jag tycker han är underbar.





Här är det två systrar som min mamma vill tacka. Jag tyckte det var lite kul att göra korten i samma färger men ändå helt olika. Inspiration till båda korten har jag fått hos Petra/Paradise.








Nu fick jag prova mitt nya fina alfabet Maddie Anne också. Biography är fortfarande oanvänd men jag längtar efter att prova den. Det är en av mina favoriter som jag suktat efter länge.

Det var nog allt jag hade att bjuda på denna gången. Nu ska vi ut och se om vi hittar någon soffa till vårt nya hus som vi flyttar till i nästa månadsskifte.... kanske dags att börja packa snart....
Kram så länge!